Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gay Thoughts

Gay thoughts - azaz meleg gondolatok. Képek, erotikus történetek, pikáns fotók meleg fiúknak, nemcsak meleg férfiakról fiúkról, stb... Homoszexuális tartalmú blog.

Legfrissebb kommentek

Kanosság, és gyönyörű álom

2011.11.21. 18:16 Orny

Vasárnap éjjel volt, odakinn fagyos levegő, az ablakok teljesen bepárásodtak.

A libidóm az egekben, hiszen nem vertem már 3 napja!! Ez az én koromban bizony hosszú idő ;)

Utam az interneten el-el téved, tekintetem sármos modell fiúkra mered, ahogy nézem a képeket, elkap a vágy, és máris áll a farkam. Fantáziám beindul, figyelve az alsónadrágos fotókat, a takaróm púposodik, az alvós fecskémben kirajzolódik kőkeményre dagadt cerkám. Belemerülök a gyönyörű testek látványába, az izmok és erotikával túlfűtött gondolataimba.

Pornóvideókhoz érek, csodálok két álomtestű fiút, olyan 19 évesek lehetnek. Egy uszodában kényeztetik egymást, mindkettőnek szép teste van, kb 17 centis micsodával. Mmmmm, csak nézem és nézem, ahogyan szopja azt a gyönyörű farkát az izmos testű a kissé vékony testalkatú fiúnak. Análisra váltanak, uni szerepben mindkét srác seggbe lesz rakva. Elérünk a végéhez, az orgazmus pillanatában kirántja faszát és elé térdelő haverjára élvez egy hatalmasat, csillogó, kéjízű gecit lövellve.

Hmm, a dákóm már kánkánt jár az izgalomtól, de nem, nem nyúlok hozzá. Későre jár már, másnap korán kell kelnem, így leállítom a gépet, és álomra hajtom fejem, maszti nélkül!!

Természetesen így felajzva nagyon nehéz elaludni :D Érzem, hogy az alsógatyám tiszta geci már - pontosabban előváladék - a sok erotikus tartalom megtekintésétől. Nem hagy aludni a tesztoszteron! Áll a farkam mint a cövek, csak néhány percre olykor elernyed, de egy újabb fantáziakép előtűnésével ismét sátrat csinál a gatyámból...

Ahogyan merev hímvesszőm hozzádörzsölődik az alsómhoz, folyamatosan lüktet, tele van vérrel, érzem hogy jó vastag lett, feszítő, mégis nagyon jó érzés. Az előváladék pedig a parányi - de intenzív - lüktetések alkalmával csak úgy árad a farkamból.

Nem bírom ki! Előrántom a takaró alatt, és verni kezdem. Csak szépen lassan. Minden egyes rántás, a fitymám nyálazása, és a makkom ingerlése után egyre csak jobban tetszik. Felidézem a videó képkockáit, fantáziálok a srácok csodálatos testéről. Majd egyszer csak érzem, hogy közel van. Közel van, a pillanat, mikor gejzírként fog előtörni belőlem a sperma.

Halkan, szinte némán elhagyja szám pár apró nyögés, majd felgyorsul a szívverésem, a kezem megállíthatatlanul dolgozik... és akkor.............. egy hatalmas orgazmusom lesz. Hosszú másodperceken keresztül lövellt a gecim, beterítve a hasfalam. A forró nedű elhagyta testem, kikívánkozott már. Iszonyatosan jó volt, gondolataimban egyszerre mentem el a fiúkkal!

Hasamon heverő ondót gyorsan letakarítottam, ujjaimmal összeszedtem, és lenyaltam, majd elernyedt testemmel oldalamra fordultam, és immár nyugodt szerszámmal aludtam el.

Egy ilyen maszturbáció után is még volt bennem annyi libidó, hogy erotikus álmom legyen. Tulajdonképpen a videóban látottakat éltem meg az álmomban, hármasban csináltuk, fergeteges volt!

Reggel kisimult arccal, boldogságérzettel ébredtem, egy ilyen fantasztikus szex után - ami álmomban történt, és nem, nem volt éjszakai magömlésem, gondolom azért, mert kiürítettem a tárat az álom előtt :)

Ennél jobb álmot kívánni sem lehet egy meleg fiúnak! ;)))))))))))

És itt pedig az a videó, amiről fent meséltem! Mmmm, imádom!

Kommentben várom, hányótoknak lett merevedése a cikk olvasása során?? :P Ja és hogy tetszik a videó??

A bejegyzés trackback címe:

https://gaythoughts.blog.hu/api/trackback/id/tr953401383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

izmospetya · http://gaythoughts.blog.hu/ 2012.03.12. 09:55:36

Akkorát élveztem, mint egy szabadságos idegenlégiós katona.
Mind a két srácot úgy kinyalnám és leszopnám, hogy kettéálljon a fülük.

kezdőgayboy14 2012.10.28. 19:20:12

Hát ez valami :D ezt én nem álmodnám inmkább lennék ott velük :p Ezt nagy kár volt megmutatnod nagyon felcsigázott :D

szamox 2014.05.20. 19:04:48

Úgy szeretném szopni a faszát mindkettőnek, ízlelni a gecijüket! Végigcsókolni az egész testüket! Finoman benyúlni a végbelükbe és addig kényeztetni őket, míg nem durran mindegyik egy nagyot, amit megint csak felnyalnék!
süti beállítások módosítása